VACATURE EGRIPMENT: ELEKTRONICUS

Wil je de producten zien werken op de Olympische spelen en andere grote projecten die door jouw handen zijn gegaan reageer dan snel op onze vacature!!

Wat ga je doen?

Voor de Elektronica afdeling van Egripment in Nederhorst den Berg zijn we op zoek naar een Elektronicus. Als Elektronicus speel je een cruciale rol in de projecten, onderzoeken en de order afwikkeling van Egripment. Egripment houdt zich bezig met het ontwikkelen, fabriceren, verhuren en verkopen van camera ondersteunende apparatuur voor de tv en film markt.

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitwerken van schema’s, pcb’s, kabel diagrammen, aansluit diagrammen, instructie handleidingen en het samenstellen en afregelen van elektronische componenten en producten. Omdat het werk zowel elektronisch als mechanische onderdelen bevat is affiniteit in de richting van mechatronica een pré.

Een deel van het werk is ad hoc, waarbij op locatie in binnen en buitenland een installatie moet worden opgeleverd, maar er zijn ook projecten waarin je voor langere tijd bezig bent met diverse facetten van het vak. Omdat jouw werk maatwerk betreft, vraagt bovenstaande een stevige dosis creativiteit, oplossingsgerichtheid, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het beheer van de technische middelen die je in je werk nodig hebt en je zorgt ervoor dat deze op orde zijn, onderhouden worden en veilig zijn voor gebruik.

Wat vragen wij van jou?

  • je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding Elektrotechniek / Mechatronica met mogelijk aanvullende opleidingen digitale techniek en softwareprogrammering en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als elektronicus
  • je hebt ervaring met ontwerpprogramma’s voor het ontwerpen van printplaten en elektronica
  • je beschikt over een goede dosis creativiteit, oplossingsgerichtheid, zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en je bent een groepswerker met een brede technische kennis en interesse
  • je weet van aanpakken en kunt goed je eigen werk organiseren
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • je bent bereid om aanvullende cursussen te volgen

Wat mag je van je werkomgeving verwachten?

De Elektronica afdeling maakt onderdeel uit van de Productie en Ontwikkeling van Egripment. Het team van de werkplaats bestaat in totaal uit 10 collega’s, waaronder 3 directe collega’s op de Elektronica afdeling. Egripment BV en Egripment GMBH kent ca. 35 medewerkers. In deze unit werken we aan lopende orders, opzetten van series, projecten en ontwikkeling.

Wat kan Egripment je bieden?

Een fulltimebaan met uitzicht op een vast dienstverband in een dynamische omgeving.

Egripment hecht veel waarde aan zowel jou persoonlijke- als jouw professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je ontwikkeling aan de slag te gaan: opleidingen, workshops, en functierotatie.

Hoe ziet het proces eruit?

Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes. Afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. We streven ernaar dit binnen 4 weken af te ronden. Je kunt direct reageren op deze vacature.

Voel je wat voor deze afwisselende functie binnen een dynamisch hightechbedrijf, stuur dan de sollicitatiebrief en je cv naar Egripment t.a.v. jobs@egripment.nl o.v.v Elektronicus

Over Egripment

Egripment werd opgericht in 1976 en is een begrip in de internationale tv en filmindustrie. Egripment is een hightechbedrijf met een lange reputatie als fabrikant van een breed scala aan camera ondersteunende apparatuur.

Wereldwijde verkoop en verhuur aan tv-producties, concerten en sportevenementen over de hele wereld.

Egripment’s onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma’s, in combinatie met de strikte controle vanwege de eigen productie, zorgen ervoor dat al haar producten niet alleen de nieuwste ontwerpen zijn, maar ook zijn vervaardigd om aan de hoogste internationale veiligheidsnormen te voldoen.

Het assortiment van Egripment omvat camera kranen, remote heads, camera dollies, mobiele platforms en railssystemen.

Daar aan toegevoegt Egripment’s Solutions voor Virtual en Augmented Reality en Studio Automation, waarmee Egripment de meest veelzijdige fabrikant is van camera ondersteunende apparatuur.

Meer informatie is te vinden op www.egripment.com.

Web: www.egripment.com

YouTube: www.youtube.com/user/egripmentmedia

Heeft deze vacature iets bij je los gemaakt?

Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet!