Vacature HRM stagiair(e)
Voor de TV & Film industrie   

Cranes, dollies, sliders, robotics en rails voorzien de camerabewegingen in alles dat internationaal rijdt, vliegt, zweeft, volgt en draait. Om te werken met bovenstaande producten is een goed plan, kennis van zaken, perfectie en optimaal teamwork essentieel. Dat is nou precies de specialiteit van Egripment!

Profiel

Ben jij een enthousiaste student met MBO 4 / HBO denk- en werkniveau en heb je affiniteit met personeelszaken, medewerkers motiveren/stimuleren en een biertje/wijntje? Dan is deze stage wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en proactieve teamplayer die van uitdaging(en) houdt!

Over Egripment

Egripment is al meer dan 44 jaar hét camerasupportbedrijf van Nederland. Wij ontwerpen, produceren, monteren, verhuren en verkopen kranen, dollies, sliders en railsystemen zowel nationaal als internationaal. Ook houden wij ons bezig met Augmented Reality en Virtual Reality. Egripment is een middelgroot bedrijf met 30 medewerkers in Nederland, 2 medewerkers in de USA en 5 medewerkers in Duitsland. Niet dat je die allemaal dagelijks ziet hoor, de salesmedewerkers zijn vaak op reis en onze grippers zijn vaak op klussen te vinden als The Voice of Holland, Olympische Spelen en Pinkpop. Leuk om een keer mee naar de studio te gaan om onze producten en collega’s werkend te zien!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een HRM Held die onder andere:

  • Onze HR medewerker gaat assisteren op het gebied van personeelsadministratie, ziekteverzuim en management informatie;
  • Actief meedenkt en plannen doorvoert samen met onze management- en personeelsteam;
  • Verbeterpunten aandraagt en in overleg deze ook doorvoert;
  • Steeds meer verantwoordelijkheden op zich wil nemen op het gebied van personeelszaken.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, afwisselende en leerzame stage binnen een dynamische organisatie;
  • Veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt niet alleen veel verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid tot eigen inbreng;
  • Een leuk team met enthousiaste collega’s;
  • Goede, persoonlijke begeleiding waar je in de toekomst veel van zult profiteren;
  • Een hoop gezelligheid en borrels op vrijdag!

 

Herken jij jezelf in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar Egripment (jobs@egripment.nl t.a.v. Celine Randeraat)